Certificaat behaald!

Op vrijdag 12 juni 2020 heb ik mijn aller eerste online certificaat behaald. Bij iedere module waren verschillende lessen voorzien. Na iedere les kreeg ik een korte vraag over het hoofdstuk om te “testen” of ik wel had opgelet. Na het doorlopen van ieder hoofdstuk, en dus alle lessen van het hoofdstuk, kreeg ik 5 à 6 meerkeuzevragen over het besproken onderwerp. Indien er een antwoord verkeerd was, kreeg ik een nieuwe kans.

Ik doorliep dus een serie van 26 hoofdstukken of modules, wat zorgde voor een totaal van 98 lessen. Indien je voor alle hoofdstukken de test deed én hiervoor slaagde, kreeg je als laatste test een soort examen met 40 meerkeuzevragen. Het doel is om 32 vragen correct te beantwoorden. Er is dus een minimum resultaat van 80% vereist.

Op het “examen” behaalde ik 34 op 40 waar ik toch best trots op ben doordat de vragen niet altijd even voor de hand liggend waren. Er zaten in de keuzemogelijkheden veel addertjes onder het gras en het was vaak een moeilijke keuze. Had ik de grens van 80% niet gehaald, was het niet mogelijk geweest de test direct opnieuw te proberen. Ik kreeg voordien een bericht dat je een tijd moet wachten indien je niet voor de laatste test slaagt.

Naar de toekomst toe wil ik zeker nog verschillende cursussen volgen bij Google. De cursus die ik aflegde gaf me een certificaat maar dit zal niet het geval zijn bij de andere Google cursussen. Wel kan ik er wat van opsteken uiteraard. Zo zijn volgende voorbeelden cursussen die me wel aanspreken:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: